Altijd feest op uw event met TooHotToHandle Dance – en Partyband

TooHotToHandleBand, ruim 24 jaar enthousiast bezig, ruim 2000 verschillende opdrachten verder en vele ervaringen rijker. Wij staan garant staan voor een energiek, verrassend, uitdagend kortom een onvergetelijk feest.

Wij hebben onze sporen reeds verdiend en achtergelaten!

Wij willen u inspireren, kwaliteit leveren; kortom een ‘Too Hot to Handle’ gevoel geven.

TooHotToHandle is méér dan een Band, inmiddels zijn wij dé expert geworden op het gebied van uw feest of evenement. Waarom? Omdat wij inmiddels “het geheim” kennen van een gegarandeerd geslaagd feest.

Onderscheidend? Jazeker!  The Ladies of  TooHotToHandleBand zijn al jarenlang “de rode draad” binnen de formatie, zij domineren elk podium, op uw party en event.[/vc_column_text][/vc_columnIn 1992 zijn wij begonnen als disco-, dance-  en coverband, bestaande uit alleen maar meiden, tegenwoordig echte Power Ladies. Van een bruiloftsfeest, huwelijksfeest, personeelsfeest een festival of  internationaal congres in binnen en buitenland, Too Hot to Handle is inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder ervaren, energieke en zeer krachtige coverband – feestband – partyband, deze staat aan de top binnen de evenementenbranche.

Oprichter, ondernemer en drummer Isabella Proszkowski heeft de band tot een hecht “TooHotToHandle team” weten samen te voegen. Tegenwoordig werken wij met een team bestaande uit ongeveer 60 professionele muzikanten, welke elkaar regelmatig afwisselen. Het voordeel voor u is, dat u altijd getrakteerd wordt op een enthousiaste en gemotiveerde formatie. Het houdt ons fris en scherp, u bent de eerste die onze input en ervaringen van buitenaf, te zien en te horen krijgt!

Elke muzikant binnen de TooHotToHandleBand is zich ervan bewust dat Music & Entertainment op nr. 1 staan. Vandaar onze bedrijfsnaam “Too Hot to Handle Music & Entertainment”.