De kracht van TooHotToHandleBand op uw evenement?

De kracht van TooHotToHandle Band is sturing weten te geven aan welk feest dan ook en onder alle omstandigheden. Passie, bedrevenheid én know-how, gaan hier hun werk doen. Onze werkwijze is, op interactieve en opbouwende wijze, de juiste momenten uit te kiezen en dan dat ‘stukje extra power’ aan het publiek te geven. Er ontstaat dan een atmosfeer waardoor wij jullie mee kunnen nemen in de bruisende party wereld van TooHotToHandle.

Timing is dus cruciaal en pure kunst! Wij hebben de kennis en tools in huis, om tijdens ons optreden op een evenement, samen met ons publiek, een “bijzonder gevoel of moment” te creëren. Dit is onze kracht en hierom staan wij bekend.

Onze andere kracht, zit hem in het feit dat; “GirlPower” bij ons centraal staat en tevens de rode draad is tijdens ons optreden op uw evenement. Ooit zijn wij begonnen als volledige meidenband, nu hebben wij 1-3 geweldige mannen op ons podium. Zij moeten sowieso sterk in hun schoenen staan om ons aan te kunnen. Afhankelijk van de grootte van de band en het evenement nemen wij 1 tot 3 ‘Bad Boys’ mee, echter ‘The Ladies’ blijven altijd “The Boss on Stage”.

Alles bij elkaar opgeteld is TooHotToHandle Band, onderscheidend, opzwepend, verrassend, vernieuwend, kortom een avond Full Power & Entertainment.