Jazzband ‘Ladies Jazz Club’

In 2002 is Jazzband LadiesJazzClub opgericht door Isabella Proszkowski. Een must voor úw privé en/of zakelijk event. Waarom? Omdat onze aanwezigheid, u in de spotlights zet! Stijlvol én met klasse zorgen wij dat u receptie, congres of netwerkborrel zich zal onderscheiden van andere zakelijke events.

Hoezo? Op professionele wijze, en met een internationale ervaring weten met wij met onze muziek de juiste sfeer te creëren tijdens uw event. Onze jazzband speelt op een aangenaam volume, zodat uw gasten op uw borrel, rustig met elkaar kunnen praten.

Tijdens de netwerkborrel zal onze achtergrondmuziek, onze aanwezigheid, opmerkelijk uniek én exclusief zijn. Men zal zich úw event blijven herinneren omdat Jazzband LadiesJazzClub een onderscheidende factor is.

Dat is dus een “win-win” situatie voor alle partijen.

Wie is de “Ladies Jazz Club”?

Jazzband Ladies Jazz Club, is een club bestaande uit alleen maar Ladies Topmuzikanten. Inmiddels is het een grote club welke op haar beurt nieuwe fantastische vrouwelijke Topmuzikanten binnen de club aanbrengt, wij blijven groeien.

De Ladies spelen niet alleen geweldig maar stralen dat ook op stijlvolle wijze uit. Hun brede muzikale kennis is komt op ieder evenement tot uiting. Met, saxofoon, bas, toetsen, drums wel of geen zang en/of gitaar; beleving , raken en fun, is waar wij voor staan. U zult zeker indruk maken met Jazzband “Ladies Jazz Club” en wij zullen een bijzondere indruk achterlaten, waardoor uw event een exclusief karakter krijgt

Waarom  jazzband LadiesJazzClub inhuren?

Met hun easy-listening en indien gewenst ook latin en/of soft-soul-repertoire, én jarenlange nationale en internationale muzikale ervaringen, garanderen wij het puntje op de ‘î’ te zijn.

Jazzband, LadiesJazzClub is exclusief en stijlvol voor uw evenement.

De Ladies weten keer op keer de juiste snaar te raken op elk evenement. Ieder evenement is uniek en vergt een andere aanpak, dat klinkt u zeker ‘als muziek in de oren”.

Flexibiliteit, het creëren van een bijzondere sfeer tijdens evenement; daar zijn de Ladies expert in.