Partyband | Coverband | Feestband…een ware beleving!

De bezetting wisselt regelmatig met andere ‘TooHotToHandle familieleden’ het podium.

Dit unieke muzikale concept heeft onze flexibiliteit vleugels gegeven, en hierdoor is ons horizon aanzienlijk verbreed. Deze gevarieerde en brede muzikale kennis en ervaringen van alle bandleden, bieden u een breed aanbod qua repertoire.

Ons repertoire wordt altijd aan elke gelegenheid aangepast, dit houdt ons scherp en fris. Wij springen altijd in op wat er tijdens een feest gebeurd, dit kan alleen met professionele en flexibele muzikanten. Door ons is geen evenement is hetzelfde maar het resultaat wel!

Wederom één van de speerpunten van TooHotToHandleBand!

De door TooHotToHandle bewerkte ’80-90-ties’ t/m heden, disco, ritmisch melodische, dance-, house- en popsongs, R&B én intieme ballads, afgewisseld met af en toe een stevig rocknummer zijn onze ingrediënten voor een 100% geslaagd feest.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text pl=”0″ pr=”0″ pt=”0″ pb=”0″]TooHotToHandle Band staat dan ook bekend als Girl Power Danceband. Heeft u wel eens gehoord van ‘een meidenband’ of  ‘TooHotToHandle’? Sterker nog, misschien heeft u ons al gezien of gehoord op een festival, trouwfeest, in de theaters met Claudia de Breij, of waar dan ook. Ja, dat zijn wij! De enige in Europa.

De ijzersterke vocalen, krachtige en ritmische band, creatieve saxofoon solo’s, soms aangevuld met percussie of een volledige Ladies Blazerssectie, herkenbare maar toch verrassende dance-medleys, die als een geoliede machine, vol passie, overgave en met overtuiging worden gespeeld.

De combinatie van show, fun en interactie samen met onze repertoirekeuze zijn aanstekelijk, aantrekkelijk én opmerkelijk; voor oog en oor!

Wij willen mensen raken en in beweging brengen; een ‘live interactieve beleving’, dát is TooHotToHandleMusic!

Onze missie: elk feest op z’n kop zetten, naar een climax toe werken, deze kracht, vuur én energie om te zetten in een ware TooHotToHandle atmosfeer die op haar beurt zal leiden tot een onvergetelijke impact.

Regelmatig komen voormalige opdrachtgevers bij ons terug om ons weer te boeken. Dit is voor ons het mooiste compliment waar wij dan ook trots op zijn.