Openingsact DangerouzDrums LaserShow

Openingsact DangerouzDrums LaserShow is een spectaculaire en dynamische openings,- of slotact; met in de hoofdrol Lady on Drums, Isabella Proszkowski.

Het is belangrijk om uw kernboodschap op dynamische wijze over te kunnen brengen.

Je wilt immers in één keer een groep mensen kunnen informeren.

Denk bijvoorbeeld aan een product presentatie of een product lancering tijdens een congresmeeting, bedrijfsfeest of opening van een nieuw pand. Je wilt dat er over gesproken wordt  “spread the word”.

Wij zijn hierin de juiste partner voor u! High quality Brand Entertainment.

Professioneel, sensationeel, dynamisch en opmerkelijk. Er zijn verschillende tools welke je kunt inzetten. De mix van dynamische muziek, het visuele aspect, welke synchroon samenkomen, is de kracht van onze show.

Openingsact DangerouzDrums, de interactieve LaserShow heeft zich gespecialiseerd om juist dat aspect uit te lichten door middel van het samenbrengen van laserstralen en ritme.

Wij nemen het publiek 6 minuten mee in de wereld van onze opdrachtgever. Dit doen wij door op verrassende en opbouwende wijze, welke vervolgens toewerkt naar een exploderende ‘climax’.

Desgewenst integreren wij uw logo’s, kernwoorden of slogans, kortom uw kernboodschap, binnen onze show. Deze projecteren wij bijvoorbeeld op een achterwand, een bestaand doek, of een hangend rolscherm.

Hierdoor zal de uiting van uw kernboodschap, de opbouwende drumsolo, ondersteund met dynamische muziek , samen met de afgestemde LaserShow, een voelbare en zichtbare beleving teweeg brengen tijdens de show.

U boodschap zal tijdens onze show één eenheid worden.